Cloud service

S.K.Mbiedt uw bedrijfsnetwerk volledig beveiligd en online aan.

Zonder de noodzaak van een complexe netwerkomgeving heeft u een betrouwbare en kostenbesparende IT oplossing in huis … en op kantoor.

Functionaliteit

Virtual Office bevat standaard de meest gebruikte kantoorapplicaties waaronder het Microsoft Office 2010 pakket, McAfee virusscanner en overige programma’s zoals bijvoorbeeld Adobe Acrobat Reader.
Persoonlijke mappen en gedeelde mappen zijn voor uw werknemers ingesteld. In overleg wordt de rechtenstructuur verzorgd waardoor binnen uw organisatie de juiste beveiliging en toegang tot documenten geregeld is.
E-mail voor uw werknemers wordt ingericht, kalenders kunnen gedeeld worden en documenten worden centraal opgeslagen, ook wanneer u zich buiten de kantooromgeving bevindt.

Virtual Office

Virtual Office zorgt ervoor dat de bereikbaarheid van uw computernetwerk zich niet meer beperkt tot het kantoor alleen. Ook onderweg of thuis is het nu mogelijk uw volledige werkplek te gebruiken wanneer u een internetverbinding heeft. Op uw locatie is geen server meer nodig. U werkt altijd met de meest actuele programma‘s en back-ups worden automatisch voor u gemaakt.
Hoe werkt het: S.K.M. maakt gebruik van een modern en beveiligd datacentrum in Amsterdam, dat aangesloten is op de grootste internet infrastructuur van Nederland.
Op deze locatie staan gecentraliseerde servers, waarin uw documenten en applicaties zijn ondergebracht. Deze omgeving voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en certificering waardoor de beschikbaarheid en beveiliging van uw bedrijfsgegevens gewaarborgd blijven.

Via uw PC, Mac of laptop maakt u een beveiligde verbinding met uw eigen bedrijfsomgeving. Uw persoonlijke werkomgeving met al uw programma’s en documenten staan vervolgens ter beschikking gesteld. Net als met uw eigen PC is ook een Virtual Office voor iedereen naar eigen smaak in te richten, zoals bijvoorbeeld uw persoonlijke bureaublad achtergrond.

Een rekenvoorbeeld

Een gemiddelde server ruimte met 2 servers, noodstroomvoorziening en koeling verbruikt ongeveer 1800 watt. Dit is bij een tarief van 22 cent per KWh een jaarlijkse kostenpost van ruim 3.500 euro. Deze besparing alleen levert u al een complete S.K.M. omgeving op voor 3 tot 6 werknemers. Daarnaast bespaart u zich ook de kosten voor de aanschaf, afschrijving, software, beveiligingsupdates en onderhoud van uw server.

Uw huidige situatie:

Bent u een nieuwe onderneming gestart? Met of zonder kantoorlocatie kan binnen één uur uw Virtual Office in werking zijn. Indien uw bestaande onderneming nog met een eigen server werkt maken wij een migratieplan. Hiervoor komen we graag bij u langs.

Contact

Als u meer wilt weten over Virtual Office of Hosted Exchange 2010, neemt u dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Telefoon: 06-53499049 Email: info@seignette.com of ferrie@seignette.com

Ga naar www.seignette.com voor meer informatie en uitgebreide technische specificaties.

 

Kostenbesparing

Een eigen server op uw kantoor is de meest aangeboden oplossing. Deze machine staat 24 uur per dag aan, vaak alleen om uw documenten op te slaan zodat u en uw werknemers daar toegang tot hebben. Daarnaast moet elke werkplek worden voorzien van bedrijf kritische applicaties, beveiliging en updates. Zowel servers als werkstations zijn gemiddeld na drie jaar afgeschreven.

S.K.M.  biedt hiervoor een uiterst kostenbesparende oplossing met meer mogelijkheden.

Geen aanschafkosten meer van hardware of softwarelicenties. U betaalt alleen voor de diensten die u afneemt.

Op basis van een vast maandtarief per gebruiker kan uw bedrijf van deze faciliteiten gebruik maken.

Hosted Exchange 2010

Hosted Exchange 2010 is een belangrijk onderdeel van het Virtual Office pakket. Deze service verzorgt onder andere de email, kalender en contactpersonen informatie welke u voor uw bedrijf beschikbaar wilt stellen. Deze gegevens zijn eenvoudig te synchroniseren met uw mobiele telefoon en overal te openen via een webbrowser. De Hosted Exchange 2010 functionaliteit is ook apart beschikbaar als abonnement.